Kontor i København

Velkommen til UNIOFFICE som er et moderne kontorfællesskab for virksomheden som søger fleksible løsninger. Vi råder over ca. 24 kontorenheder, velegnet til enkeltmandsvirksomheder, men også til virksomheder med pladsbehov til 15-20 medarbejdere.

Unioffice sørger for alt det praktiske for at gøre jeres dagligdag nemmere.

Vi har meget fokus på at skabe et let, enkelt og behageligt miljø i vores kontorlandskab. Derfor er det oplagt at lægge din virksomhed her, hvis du tænker innovation nytænkting.

Vores kontor ligger yderst centralt i UNIVERSITETSPARKEN i det nordlige København – lige overfor AUGUST KROGH INSTITUTTET og kun 500 meter til Vibenhus Runddel. Der er fri parkering bag ejendommen og blå betalingszone på Jagtvej, ligesom området er godt forsynet med offentlig transport.

At have kontor i hovedstaden har mange fordele for lokale virksomheder. Der er kort til samarbejdspartnere, leverandørerer og eventueller kunder. Derfor kan du skabe en solid grobund ved at være lokaliseret centralt.

Vores lokaler har base på Jagvej i Nørrebro bydel. Den behagelige stemning der er i området skyldes en blanding af de gamle og nye bygninger, som ligger side om side og fortæller om et lokalmiljø med historie. Samtidig vokser der flere hotspots op i lokalkredsen, hvor det er muligt at finde inspiration til både ideer og samarbejdsmuligheder for nye og etablerede virksomheder.

Kontakt os her for mere information.

Velkommen til vores kontorlandskab!

Leder du efter noget bestemt?

Læs mere

Vi tilbyder

Unioffice tilbyder attraktive kontorarbejdspladser til konkurrencedygtige priser.
Læs mere

Profil

Velkommen til UNIOFFICE som er et moderne kontorfællesskab for virksomheden som søger fleksible løsninger.
Læs mere

Kontakt

Har du flere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Fang os på +45 40 30 78 41.